Onjuiste flashplayer

Uw browser maakt gebruik van een oudere versie van flashplayer.

Klik hier om de nieuwste versie gratis en veilig te downloaden.

Gastenboek

Laat hier een berichtje achter:

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
Typ deze code over:
 

Berichten

Kees verhees 05-12-2010
Was erg aangenaam, zeker een aanrader!
loopy 09-09-2010
hoi fam, mennen jullie zijn me vast niet vergete, die arme clown uit tiel, ik wil jullie alsnog bedanken voor de gastvrijheid en de service, kom binne kort eens aan gr loopy
fam Janssen 12-08-2010
Hoi fam. Mennen,
We hebben fantastische weken gehad bij jullie.Echt de juist vakantiesfeer en goede accomodatie.Bedankt voor alle goede zorgen en tot in de herfstvakantie
Elly en Frank 05-08-2010
Wat geweldig is het bij jullie Maria.
Bedankt dit hebben we nog nooit meegemaakt.Zeker tot volgend jaar.
nees marian en kids 22-06-2010
maria en jos hartelijk bedankt voor de geweldige vakantie maand mei en augustus was weer grandioos gezellige mensen heb ons niet verveeld slecht weer lekker zwemmen sauna stoombad allemaal inbegrepen bij de prijs mensen zeker het aanraden waard ook voor kleine kinderen heel leuk groetjes zeker tot volgend jaar houdoe
Jenny en Frans Dijkstra 20-06-2010
Wat een geweldige appartementen hebben jullie, maar ook de blokhutten zijn heel erg goed en mooi.We hebben heerlijk genoten van de fantastishe luxe inrichting en de geweldige rust bij jullie op de boerderij,geweldig dat we ook nog gratis konden genieten van de sauna, het suptropisch zwembad enz. van recreatiepark Prinsenmeer (wat een gezellige plaza hebben ze daar met een geweldig scala aan horeca.Onze kleinkinderen vonden het ook super in de blokhutten.We komen zeker terug,ook voor de winter is het een geweldige locatie.Bedankt voor de geweldige service en we bellen snel weer.
Koos en Thea Franssen 16-06-2010
Het was fijn logeren in het nieuwe appartement. Mooi aangekleed en afgewerkt en van alle luxe voorzien. Toen het zaterdagmiddag regende hadden we het binnen gezellig gemaakt en het was bijna jammer dat de buien over waren. Bedankt voor de goede zorgen en tot volgend jaar!
Johan der Kinderen 02-05-2010
Het was weer geweldig op de camping.Wij komen zeker terug,onze kinderen vragen al weer wanneer we teruggaan.Bedankt voor de gezellige dagen en tot snel.
fam kerkoerle 09-03-2010
hallo fam mennen bestel de zon maar het is bijna tijd anders brengen we hem weer mee gr jan en zus
nieuwsgierig 27-01-2010
We zijn dit jaar op zoek naar een kampeerplaats in de Peel.
Zo als ik het hier lees lijkt dit me een leuke boerderij camping.
Is er in de buurt van de camping nog meer te zien? hoe zijn de ervaringen van anderen?
Ben nieuwsgierig,
fam.Janssen 29-11-2009
Hoi Maria,
even een berichtje van ons,we zitten alweer te wachten tot het voorjaar om weer naar de Diesdonk te komen.Het kan niet snel genoeg gaan.Groetjes en tot maart.
Fam. Kroezen 04-09-2009
Hoi familie Mennen, we hebben erg genoten en de kinderen ook. Alles zag er goed uit en werd goed schoongehouden. Het is een gezellige camping en we hebben veel gelachen.
Groetjes familie Kroezen
Fam. Timmer 24-05-2009
Hoi Maria,
We zijn weer thuis na een fantastische vakantie bij jullie.Graag wil len we jullie bedanken voor de goede zorgen, het was in een woord geweldig.We komen zeker snel terug.
Nogmaals bedankt en iedereen de groeten
fam. Van Eindhoven 21-05-2009
Dag Maria,

van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Bovendien de complimenten voor jullie mooie website. Ik zal 'm regelmatig bezoeken om te kijken of er nieuwe afbeeldingen en berichten bij gekomen zijn.

met hartelijke groet, familie Van Eindhoven
Ben 08-05-2009
Het is weer geweldig bij jullie
Pagina('s): 12
3w Media